Kuvaustyylini, millainen se on?
Lähestulkoon jokaisen perheen kuvaustoiveena on, että he haluavat rentoja kuvia. Kuvaustyylini on lifestyle - omainen, joka tarkoittaa kuvaamista, jossa juuri se hetki ja oleminen on tärkeää. Lifestylekuvaus on minun sanoin elämää, aitoja hetkiä, arkea, pieniä sormia, hiuskiehkuroita, leikkiä, naurua, itkua, lohtua; sitä ihanaa oikeaa elämää omien rakkaiden kanssa.
Kuvauksen suunnitelmallisuus näkyy kuvauspaikkojen pohdinnassa sekä valitussa paikassa olevan valon luonteen ja suunnan hyödyntämisessä sekä eri kuvauskulmien ja kuvakokojen käytössä. Näistä asioista teidän ei tarvitse huolehtia vaan minä huolehdin ne teidän huomaamattanne. Seuraan aktiivisesti kaikkea hetkessä tapahtuvaa juuri niissä ohikiitävissä hetkissä. Tietenkin myös ohjaan aina tarpeen mukaan, kuitenkin niin että kuvauksissa säilyy hetken tuntu.
Kuvauksen tyyliin vaikuttaa myös se missä kuvataan. Voimme kuvata elämää kotinne sisällä, ulkona valitsemassanne miljöössä tai jossain teille merkityksellisessä paikassa, mikä vain teille parhaiten sopii.
Back to Top